Om Neimark Bygg & Plattsättning

Neimark Bygg & Plattsättning är ett byggföretag i Varberg som jobbar med totalentreprenad vid nyproduktion och om- och tillbyggnationer.

Neimark skapar ditt drömboende

Neimark Bygg & Plattsättning drivs av Dan Neimark och grundades 2011. Sedan starten har vi gått framåt och vuxit och idag är vi ett team på sju kunniga medarbetare som har en lång erfarenhet inom byggbranschen.

Vi hjälper våra kunder med nyproduktion och om- och tillbyggnad av framför allt unika småvillor. Det kan vara allt från en helt ny villa där vi tar hand om hela projektet från ritning till produktion till en attefallstillbyggnad eller renovering av ett kök, ett badrum eller ett annat våtutrymme.

Hållbart byggande tillsammans med kunden

Oavsett om det gäller byggnation av en ny villa eller en om- eller tillbyggnad är det viktigt för oss att ha en bra dialog med våra kunder och vara en partner som lyssnar och ger goda råd. Tillsammans med dig som kund hittar vi alltid den bästa lösningen som passar dina önskemål och som ger
ett riktigt bra slutresultat.

Hör av dig för ett första möte

Vill du veta mer om oss och våra tjänster? Läs mer här på vår hemsida och mejla oss gärna så återkommer vi till dig och bokar in ett möte om ditt byggprojekt. Kontakta oss